Medlemskap i DKKL

Lama Ole Nydahl har siden 1972 på oppfordring fra sin lærer 16. Karmapa, brukt livet på å formidle kunnskap om tibetansk buddhisme. Nydahl er i dag en av de best kjente lamaene i vesten og har sammen med sin kone Hannah Nydahl startet over 640 buddhistiske sentre og grupper verden over. Diamantveibuddhisme Karma Kadjulinjen har den 17. Karmapa Trinley Thaye Dorje og lama Ole Nydahl som åndelige overhoder og er representert i Oslo, Trondheim, Frøya, Bergen, Stavanger Arendal, Horten, Heggedal og Kristiansand. DKKL har vært et eget trossamfunn siden 2001 og mottar statlig og kommunal støtte for sine medlemmer.

Diamantveibuddhismen i Norge drives på frivillig basis av medlemmer og støttemedlemmer slik at alle som ønsker mer informasjon om buddhisme og meditasjon har gratis tilgang til de forskjellige gruppene og sentrene i landet.

Donasjoner til DKKL kan overføres til kontonummer 0539 55 07895 og merkes med «Donasjon».

Medlemskap i DKKL
Kriterie for medlemskap er at du ikke tilhører et annet trossamfunn. Medlemskapet er gratis. De medlemmer som har tatt buddhistisk tilflukt hos 17.Karmapa Trinley Thaye Dorje eller lama Ole Nydahl har stemmerett under årsmøte.

Er du medlem av Statskirken i Norge finner du link til utmeldingsskjema under. Hvis du er usikker på om du står oppført som medlem av Statsskirken eller et annet trossamfunn kan du kontakte Brønnøysundregistrene på telefon 75 00 75 00.

• Last ned og send inn – Skjema for innmelding i DKKL »

• Skjema for utmelding av statsskirken »

Post navigation