Foredrag av reiselærer på Oslo-senteret om Diamantveibuddhisme

Diamantveibuddhistisk senter i Oslo inviterer til en serie med foredrag med danske reiselærer Thomas Frøsig. Foredragene vil finne sted på senteret i Kongens gate 2 fra fredag den 29. november og utover helgen.

Det blir også meditasjon etter hvert foredrag og mulighet for samvær i mellom. Avslutningsvis på søndag vil det være mulighet for å stille spørsmål.

Program

Dag Tid Program
Fredag, 29. november kl. 19:00 «Lærer i Diamantveibuddhismen»
Lørdag, 30. november kl. 12:00 «Ngöndro — De fire grunnleggende praksisene»
kl. 18:00 «Sangha — Vennene på veien»
Søndag, 1. desember kl. 12:00 «Karma — Årsak og virkning»

Foredragtema utarbeides og vil bli publisert forløpende. Det første foredraget vil uansett introdusere Diamantveibuddhisme som er altså en form for Vajrayana buddhisme som egner seg for vestlige samfunn og ellers mennesker som kunne tenke seg å ta i bruk Buddhas metoder uten å nødvendigvis ta inn særlig mye av det tradisjonelle.

Pris per foredrag er 100,- og kan betales «i døren» kontant eller vha Vipps.

Foredragene vil holdes på engelsk.

Foredragene er for offentligheten og kan deltas på av alle, uansett om man kjenner til buddhisme fra før av eller ikke.

Velkommen!

Om Thomas

Portrett av Thomas FrøsigThomas tok buddhistisk tilflukt i 1997. I 2003 startet han et Diamantveibuddhistisk senter i Taulov i Danmark. Han begynte å holde foredrag om buddhisme i 2005, først i Danmark så, fra 2013 av, i utlandet. I 2015 flyttet han til Tyskland og inn på det Diamantveibuddhistiske senteret i Kiel. Thomas jobber for øvrig som lærer og sosialarbeider.